top of page

Mogelijkheden

IMG_0907_edited.jpg

LOVERS & VERY VERY
GOOD FRIENDS TOUR

Ontdek de romantiek van Utrecht tijdens een kano tour door de prachtige grachten en singels. Onder begeleiding van de kapitein geniet je van een drankje terwijl je langs historische plekken en sfeervolle verlichting vaart. Een betoverende ervaring om samen weg te dromen in de schoonheid van de stad.

Natuurlijk in een Prachtige vintage Grumman kano !

Opstaplocatie

Personen 

Duur

Oosterkade, Utrecht

2 personen

2 uur

IMG_0897.JPG

Breakfast tour grachten
en singels van Utrecht

Ontdek de romantiek van Utrecht tijdens een kano tour door de prachtige grachten en singels. Onder begeleiding van de kapitein geniet je van een kopje koffie terwijl je langs historische plekken en monumentale huizen en bruggen vaart. Een bijzondere ervaring om zo de oude stad te leren kennen vanaf het water.

Opstaplocatie

Personen 

Duur

Oosterkade, Utrecht

2 personen

2 uur

the_jellster_two_people_paddling_in_a_broad_metal_canoe_in_the__6ec06465-66e0-4221-93ee-64

Grachten Tour

Verken de betoverende grachten van Utrecht tijdens een kano tour. Met een ervaren kapitein aan het roer geniet je van een ontspannen tocht langs historische bezienswaardigheden. Verwen jezelf met heerlijke hapjes en drankjes terwijl je de sfeer van de stad op je laat inwerken.

Natuurlijk in een prachtige vintage Grumman kano !

Opstaplocatie

Personen 

Duur

Oosterkade, Utrecht

2 personen

1,5/2 uur

IMG_7403.jpeg

Familiedag

Kom met je familie naar Landgoed Soeverein, waar je wordt ontvangen met een kopje koffie. Je krijgt uitleg over de kano's en gaat heerlijk varen over de Kromme Rijn. Bij terugkomst naar wens een drankje of hapje op deze prachtige plek.

Opstaplocatie

Personen 

Duur

De Kromme Rijn, Utrecht

Max. 15

Dag

IMG_0848.jpeg

Teambuilding dag

Versterk de teamband tijdens een spannende kano tocht over de lommerrijke Kromme Rijn. Na de tour bespreek je de ervaringen tijdens een lunch of BBQ, op aanvraag. Een perfecte gelegenheid voor teambuilding in een prachtige omgeving.

Opstaplocatie

Personen 

Duur

De Kromme Rijn , Utrecht

Max. 15

Dag

Vraag een offerte aan

Vul het onderstaande contactformulier in met wat basisinformatie, en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Laat ons samen een onvergetelijke ervaring creëren!

Bedankt voor het bericht!

bottom of page