top of page

IMG_0284.jpeg
Silver_rivets_logo

Over ons

In het voorjaar van 2023 verkochten wij onze marine boot uit 1953, door de oude dieselmotor was dat niet meer te verantwoorden in de oude binnenstad van Utrecht. De boot was volledig gemaakt van geklonken aluminium. Omdat we absoluut wilden blijven genieten van de mooie grachten zochten we een liefst aluminium klein bootje.

We kochten een 15 ft Grumman kano uit het jaar 2006….. Uitgerust met een elektrische buitenboordmotor hebben wij vele mooie momenten op het Utrechtse water doorgebracht. Onze Grumman is gebouwd in 2006 en het begon ons langzaam te dagen dat de kano nog in zo’n goede staat was dat de volgende 20 jaar geen enkel probleem zou opleveren. Super duurzaam dus !  Dit in combinatie met een elektrische aandrijving voor wie dat prettig vindt is een hele leuke en groene oplossing voor waterplezier in de stad, of je laat de motor thuis en gaat peddelen met vrienden of je gezin. 

 

Wat hebben we gedaan ? We hebben de fabrikant van deze prachtige Kano’s en kleine boten gevonden in de V.S. en wij gaan deze voor Nederland importeren. Ze zijn er dus weer nieuw te bestellen die prachtige Grumman’s ! Daarnaast hebben wij een kleine vloot vintage Grumman’s gerestaureerd en bieden we deze aan in de verhuur aan families, vrienden en groepen.

About

Hans Versteeg

Onvermoeibare ondernemer, liefhebber van iconische designs en legendarische verhalen.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
IMG_0879.JPG

Our Clients

-
-
-
-
-
bottom of page